Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen

Loop vanuit huis mee voor borstkankeronderzoek

Je kunt op zaterdag 28 en zondag 29 november toch de GasTerra Ladiesrun Groningen beleven tijdens de virtuele editie. Dit jaar niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis.

Kom samen met andere stoere vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon en kies uit een parcours van 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. Iedereen kan meedoen! Deze virtuele editie beleef je met de MyTrace app. Dankzij deze innovatieve app lijkt het alsof je de GasTerra Ladiesrun Groningen echt in Groningen loopt, met o.a:

  • Opwarming door de speaker en een officieel startschot;
  • Updates over jouw tussentijden;
  • Weetjes over de highlights langs de route;
  • Muziekpunten en publiek die jou naar de finish dragen;
  • Finishen met het uitzinnige publiek op de Vismarkt.

Heb je de finish gehaald? Dan wacht je een unieke virtuele medaille, maar je kunt ook een echt exemplaar bestellen. Meld je gratis aan, download de MyTrace app en loop mee voor borstkankeronderzoek! 


Hoe werkt het?

Download de MyTrace app

Download de MyTrace app (App Store of Google Play Storeen volg de stappen tot jouw MyTrace ID zichtbaar wordt.

Meld je aan

Meld je aan voor de virtuele editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen.

Verkrijg toegang tot de MyTrace app

Klik op de link in de e-mail, vul jouw MyTrace ID in.

Kies je startwave

Kies jouw gewenste startmoment. Het aftellen kan beginnen!

Steun Pink Ribbon

Steun bij jouw aanmelding Pink Ribbon door een vrijwillige donatie of maak een actiepagina aan.

Train

Zorg dat je in beweging blijft.

Start de app

Sta op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortje/koptelefoon, check 5 minuten van te voren in en wacht op het startschot.

Succes

Geniet en ervaar de beleving en sfeer van de GasTerra Ladiesrun Groningen

2,5 KM

Is de 2,5 km jouw eerste doel of wil je samen met je dochter meelopen? Dan is dit je kans! Ga deze leuke uitdaging aan en draag tegelijk jouw steentje bij in de strijd tegen borstkanker.

Aanmelden

5 KM

De 5 km is de populairste afstand van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Dit is een mooie afstand voor de beginnende loopster als voor loopsters die van snelle, korte afstanden houden. Loop jij mee?

Aanmelden

7,5 KM

Loop jij al makkelijk 5 km, maar is de 10 km (nog) net te ver? Dan is de 7,5 km wellicht iets voor jou. Kom jij ook in actie voor Pink Ribbon? Loop dan vanuit huis mee met de virtuele editie.

Aanmelden

10 KM

Ga jij voor een nieuwe PR op de 10 km of wil jij juist een keer een een langere afstand lopen? Dan is de 10 km wellicht een mooi nieuw doel! Meld je gratis aan en loop mee voor borstkankeronderzoek!

Aanmelden

Limited edition shirt en medaille

Bestel jouw shirt of medaille voor 23 november 2020, zodat je deze voor de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen krijgt thuisgestuurd.

Limited edition running shirt


25
Inclusief verzendkosten + kortingsvoucher van Welnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen


Medaille


5
Inclusief verzendkosten + kortingsvoucher van Welnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen

  •  

FAQ's

Hoe kan ik mezelf aanmelden?

Stap 1: Download de MyTrace-app (App Store of Google Play Store) en volg de stappen zodat jouw persoonlijke MyTrace ID zichtbaar wordt. 

Stap 2: Meld je via deze website gratis aan voor de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen. 

Stap 3: Je ontvangt een e-mail met daarin een link naar een pagina om jouw MyTrace ID in te vullen.


Heb je dit gedaan? Jouw aanmelding is voltooid.

Sta zaterdag 28 november en/of zondag 29 november op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortjes in en wacht op het startschot. Veel plezier!

Zijn er verschillende startwaves?

Ja, er zijn meerdere startwaves. Je kunt in de app jouw gewenste startwave kiezen zodra je bent aangemeld. Heb je jouw startwave gemist, kun je alsnog voor een latere wave kiezen (mits die er is). Indien je toch later van start gaat in de door jouw gekozen wave, dien je er rekening mee te houden dat de timer al loopt.

Welke route moet ik lopen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen

Je kunt je eigen hardlooproute kiezen. We raden je aan om alleen te lopen en te starten en te finishen bij je eigen voordeur. Houd je aan de verkeersregels en denk aan andere weggebruikers. Stop voor stoplichten en kijk goed uit bij het oversteken. 

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd tijdens de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen

Hardlopen en deelnemen aan de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen doe je bij voorkeur alleen. Daarnaast dien je je te houden aan de geldende voorzorgsmaatregelen en regelgeving, zoals het houden van afstand en het naleven van verkeersregels. De virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen is er voor iedereen en wij doen een beroep op ieders persoonlijke verantwoordelijkheid om er met elkaar, op afstand, een mooie sportieve belevenis van te maken.

Wie kan zich aanmelden voor de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen?

Iedereen kan zich gratis aanmelden voor de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen. Deze virtuele editie richten we ons op vrouwen, met het gekoppelde goede doel: Pink Ribbon. 

Kan ik mezelf voor meerdere afstanden aanmelden?

Je kunt je voor meerdere afstanden aanmelden. Je ontvangt per afstand een link om deze afstand in de app te activeren. Let er op dat je in de app voor elke afstand een ander startmoment kiest.

Kan ik ook iemand anders aanmelden?

Ja, in de shop kun je meerdere afstanden tegelijk bestellen, dus voor meerdere personen tegelijkertijd de bestelling plaatsen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. 

Vervolgens ontvang je per evenement een aparte e-mail met één of meerdere links (afhankelijk van het aantal dat je besteld hebt). Alle lopers die mee willen doen dienen de MyTrace-app te downloaden en de stappen te doorlopen tot hun persoonlijke MyTrace ID zichtbaar is. 

Vervolgens dient er per link de persoonlijke MyTrace ID ingevuld te worden waarna deze deelnemers hun startmoment kunnen kiezen in de app en mee kunnen lopen.

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?

Neem voor vragen contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde shirt(s) en/of medaille(s)?

Shirts besteld voor 23 november, worden uiterlijk 27 november geleverd. Bestellingen vanaf 23 november, worden na het weekend van 28 en 29 november thuisgestuurd. 


Loop vanuit huis mee voor borstkankeronderzoek!

Je kunt op zaterdag 28 en zondag 29 november toch de GasTerra Ladiesrun Groningen beleven tijdens de virtuele editie. Meld je gratis aan, download de MyTrace app en kom samen met andere sportieve vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon.

Lees meer