Ladiesrun x The Breakfast Club

Ben jij een ambitieuze en ondernemende dame en wil je samen met like-minded dames sportief genieten en ook nog eens maatschappelijk jouw steentje bijdragen. Geef je dan op voor deze Breakfast Club! Naast ervaringen delen over jouw ambities en het ondernemen onder het genot van een ontbijt gaan we ook samen 5 kilometer hardlopen voor het goede doel. Voor alle ambitieuze en ondernemende deelnemers hebben we een bijzondere dag op het programma:

09.30 Start The Breakfast Club ontbijt bij Hashtag Workmode
11.00 Spreekster Maritza van Plantifulplan
12.00 Spreekster Heleen van Make Science Work
12.15 Gezonde snack
12.30 Wandelen richting Vismarkt
13.00 Gezamenlijke Warming Up
13.30 Start
15.00 Borrel bij Hashtag Workmode
15.30 Einde dag 

Kosten voor deze dag zijn €45,- hierbij inbegrepen zit het ontbijt, tassenafgifte en omkleedmogelijkheid, een startbewijs voor de 5 kilometer, hét speciaal Ladiesrun runningshirt, een medaille, een saunabon voor 2e persoon gratis bij Welnessresort de Waterlelie en de afsluitende borrel.

Wil jij samen met the Breakfast Club, de Ladiesrun en andere ambitieuze en ondernemende dames hardlopen voor Pink Ribbon en elkaar daarnaast beter leren kennen? Meld je dan aan. 

Sta jij al ingeschreven?
Geen probleem, je kunt nog steeds deelnemen en andere ambiteuze en ondernemende dames leren kennen. Neem contact op met The Breakfast Club voor een aantrekkelijke korting.