Curves is een krachttrainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Omdat Curves als geen ander begrijpt welke uitdagingen vrouwen tegenkomen en hoe moeilijk het kan zijn om genoeg tijd te besteden aan gezondheid, helpen zijn vrouwen om van sporten een gewoonte te maken. Op deze manier proberen zij een basis te leggen voor een gezonde en actieve levensstijl.

Curves geeft vrouwen een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Elk toestel past zich automatisch aan, aan de inspanningen die op dat moment geleverd wordt. Zo kunnen vrouwen zo optimaal mogelijk trainen en verliezen zij geen tijd met het veranderen van de gewichten of de instellingen. Alle leden worden begeleidt door een persoonlijke Curves coach die altijd aanwezig is in het circuit. Zo worden fitnessdoelstellingen sneller behaald. Of vrouwen nu willen afvallen, meer energie willen krijgen, of lekkerder in haar vel willen zitten, het kan allemaal bij Curves!

Meedoen aan de Curves hardloopclinic?
De eerste hardlooptraining vindt plaats op woensdagavond 3 april. Enthousiastelingen kunnen zich om 17.45 verzamelen bij Curves Groningen Centrum, het vertrekpunt voor de training. De hardloopclinic kost €35 voor 10 trainingen. Wanneer je je inschrijft voor de Ladiesrun én voor de clinics, krijg je ook nog eens een cadeaubon voor 5x gratis sporten bij Curves Groningen Centrum.

Ben jij enthousiast en wil je meedoen aan de 10 weekse hardloopsessie in voorbereiding op de Ladiesrun Groningen? Geef je dan op via groningencentrum@curves.nl of 050-5280170.