Inschrijving geopend


Nieuw: Business Run vanaf 2 personen

Als bedrijf in actie komen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen kan ook. Speciaal voor bedrijven die met medewerksters of relaties willen lopen, biedt de organisatie de Business Run 5 km aan. Om het nog toegankelijker te maken kunnen bedrijven dit jaar al inschrijven vanaf 2 personen. De eindtijden worden individueel geregistreerd.

PINK RIBBON

Ook tijdens de elfde editie van hét ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor stichting Pink Ribbon. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een donatie doen aan Pink Ribbon of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren voor dit goede doel. Het door de deelneemsters opgehaalde bedrag voor Pink Ribbon gaat naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van borstkanker.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan vanaf vandaag op onze website. Iedereen die zich op Valentijnsdag inschrijft, maakt kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,- van Runnersworld Groningen.