Over Curves Centrum Groningen
Wij van Curves Groningen Centrum zijn ontzettend blij dat wij de warming-up van de GasTerra Ladiesrun Groningen mogen verzorgen op zondag 14 juni 2020. Wij kijken er ontzettend naar uit en hebben er veel zin in. Naast dat wij fanatiek mee doen en trainen voor de GasTerra Ladiesrun Groninen, trainen wij ook hard in onze sportieve vrouwen sportschool Curves.

Curves is een krachttrainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. We begrijpen als geen ander welke uitdagingen vrouwen tegenkomen en hoe moeilijk het kan zijn om genoeg tijd te besteden aan jouw gezondheid. Wij helpen jou van sporten een gewoonte te maken en een goede basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Elk toestel past zich automatisch aan, aan jouw inspanningen, dus je verliest geen tijd met het veranderen van de gewichten of de instellingen. Zo kan je op een snelle manier je doel bereiken.

Jouw persoonlijke Curves coach is altijd aanwezig in het circuit en begeleidt en motiveert je. Zo haal je zeker snel je fitnessdoelstelling. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen, of lekkerder in je vel wilt zitten, het kan allemaal bij Curves!

Curves biedt ook een aanvullend dieetprogramma voor vrouwen die hun vetpercentage aanzienlijk willen verlagen. Veel diëten gaan ten koste van waardevolle spiermassa, wat de stofwisseling vertraagt en leidt tot het ‘jojo-effect’. Curves Complete combineert de juiste kracht- en cardiotraining met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching waardoor je meer vet verbrandt dan met andere afslankprogramma’s. En dat alles gebeurt in een motiverende omgeving samen met andere vrouwen zoals jij.

Alle deelneemsters aan de GasTerra Ladiesrun Groningen ontvangen bij hun inschrijving een Curves cadeaukaart waarmee je 5x gratis mag komen trainen in Curves.