Nieuws

Valentijnsdag: opening inschrijving

18-12-2017

Kun jij ook niet wachten totdat jij je weer kunt inschrijven? Nog even geduld, want de inschrijving opent traditioneel op Valentijnsdag (14 februari) om 10.00 uur. Ook tijdens de 11e editie van het leukste ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor Pink Ribbon. Schrijf alvast 14 februari in je agenda, zodat jij je als één van de eersten kunt inschrijven. Schrijf je je op Valentijnsdag in, dan maak je ook nog eens kans op een van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,- van Runnersworld Groningen! Is dat geen leuk Valentijnscadeau?

Lees meer
Valentijnsdag: opening inschrijving 2018

Speciaal running shirt Ladiesrun Groningen

18-12-2017

Voor de 11e editie is een speciaal running shirt ontworpen. Loop jij zondag 10 juni in het officiële running shirt? Je kunt hem direct bij je inschrijving bestellen. Wel zo makkelijk. Nabestellen kan ook door in te loggen met jouw account via het inschrijfformulier.

Lees meer
Speciaal running shirt Ladiesrun Groningen

Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

18-12-2017

GasTerra Ladiesrun Groningen heeft er voor het elfde jaar voor gekozen Stichting Pink Ribbon te steunen. Afgelopen editie werd een bedrag van €17.962,- opgehaald om onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren. Voor dit jaar is het streven om nog meer geld bijeen te brengen, want hoewel de overlevingskansen steeds beter zijn, sterven er in ons land dagelijks toch nog ongeveer 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Meer geld voor onderzoek, is dus hard nodig.

Help jij mee meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken? Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen van € 4,-, € 8,-, € 12,- of € 15,-. Wil je meer doen? Wandel, fiets, bak koekjes, doneer je verjaardag of organiseer zelf iets anders.

Lees meer
Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel