Nieuws

Recordbedrag voor Pink Ribbon

11-6-2018

Gisteren mocht de organisatie al bekendmaken dat er een recordbedrag is opgehaald voor Pink Ribbon van 20.500 euro. Het totaalbedrag dat door alle loopsters bij elkaar is gelopen is maar liefst 21.830 euro. Het bedrag komt van donaties die deelneemsters aan de GasTerra Ladiesrun Groningen hebben gedaan bij hun inschrijving aangevuld met bijdragen die zijn binnengekomen via het speciale Pink Ribbon actieplatform, waar de loopsters zich konden laten sponsoren.

Lees meer
Recordbedrag voor Pink Ribbon

Bekijk de foto's en aftermovie

10-6-2018

Alle foto's van de 11e GasTerra Ladiesrun Groningen staan online op onze Facebookpagina. Bekijk ook het terugblikmagazine en kijk snel of je jezelf of je vriendinnen, moeder, zus, dochter, nicht of collega's tegenkomt!

Lees meer
Bekijk de foto's en aftermovie

GasTerra Ladiesrun Groningen telt 2.000 deelneemsters

10-6-2018

De binnenstad van Groningen vulde zich vandaag traditioneel weer met veelal in roze outfits geklede hardloopsters. Maar liefst 2.000 dames deden mee aan een uitverkochte 11e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen, een loop speciaal voor vrouwen. GasTerra Ladiesrun Groningen steunde ook dit jaar Stichting Pink Ribbon en haalde een recordbedrag op van € 20.500,-.

Lees meer
GasTerra Ladiesrun Groningen telt 2.000 deelneemsters

GasTerra Ladiesrun Groningen met tweeduizend deelnemers bijna uitverkocht!

5-6-2018

Zondag 10 juni is de 11e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen, waarbij tweeduizend vrouwen in actie komen voor Pink Ribbon. Deelneemsters laten zich van hun sportiefste kant zien en doen mee aan de afstanden 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km met start en finish op de Vismarkt. Er zijn nog minder dan 50 startbewijzen beschikbaar want met tweeduizend deelnemers is het evenement uitverkocht. 

Lees meer
GasTerra Ladiesrun Groningen met tweeduizend deelnemers bijna uitverkocht!

Dokter love

5-6-2018

Hoe zorg je ervoor dat daten leuk en spannend is, en dat het je ook nog de liefde van je leven brengt? Diederik van Maren geeft je precies die adviezen die je daarvoor nodig hebt tijdens de Ladiesrun Groningen. Alles vanuit de gedachte van een man. Hoe hij denkt en waarom hij niet altijd doet wat een vrouw wil.

Lees meer
Dokter love

Engelina (11): “Ik wil mensen motiveren om het leven weer op te pakken en niet meer bezig te zijn met ziek zijn”

19-4-2018

Drie jaar geleden werd Bianca, moeder van de 11-jarige Engelina ziek. Bianca: “BRCA1, helaas. Ik heb alle behandelingen ondergaan en ook nog 3 operaties. We hebben het leven weer opgepakt. Het was een heftige tijd voor iedereen. Mijn dochter heeft zich al die tijd zeer stoer gehouden. Ze vindt het fijn om iets te kunnen doen voor Pink Ribbon.”

Engelina: “Ik ga 5 kilometer lopen in Groningen op 10 juni tijdens de Ladiesrun. Ik train samen met mijn ouders 1 keer per week en ga sinds kort met mijn moeder naar de sportschool. Ik loop omdat ik heb meegemaakt hoe het is en wil daarom helpen dat er meer onderzoek naar kanker komt en mensen weer kan motiveren het leven weer op te pakken en niet meer bezig te zijn met ziek zijn.

Ik kom aan mijn geld doordat ik een wervingssite heb en gesteund word door familie en vrienden. Via de facebook van mijn moeder delen wij vaak mijn pagina. Ook op school komt een poster te hangen. Ik hoop dat ik ondanks mijn leeftijd een voorbeeld kan zijn voor anderen.”

Lees meer
Engelina (11): “Ik wil mensen motiveren om het leven weer op te pakken en niet meer bezig te zijn met ziek zijn”

Dagje Wellness cadeau

12-4-2018

Als deelneemster van de Ladiesrun Groningen ontvang je na afloop een cadeauvoucher voor een heerlijk dagje wellness bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland! Want na inspanning is het tijd voor ontspanning.

Bekijk alvast de wellnessresort op www.dagjewellness.nl.

Lees meer
Dagje Wellness cadeau

Kraanwater Groningen

8-3-2018

Kraanwater! Om je dorst mee te lessen of als verkoeling voor je lijf. Ook dit jaar zorgt Waterbedrijf Groningen dat dit heerlijke Groningse watertje weer volop aanwezig is bij de Ladies Run 2018. Waterbedrijf Groningen 24/7 water. Natuurlijk dichtbij.

Lees meer
Kraanwater Groningen