Geen nieuwe edities Ladiesrun meer

3-5-2022

De GasTerra Ladiesrun Groningen vond plaats van 2008 t/m 2019. Je kan op de website een naslag vinden van de vorige edities. Er zijn op dit moment geen plannen meer voor nieuwe edities van de Ladiesrun Groningen.

Lees meer

€ 13.200,- opgehaald voor Pink Ribbon tijdens virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen

30-11-2020

Afgelopen weekend liepen maar liefst 1700 sportieve vrouwen en meisjes met de belevingsapp MyTrace verschillende afstanden van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Met de inzet van alle deelneemsters is er een prachtig bedrag van € 13.200,- opgehaald voor Pink Ribbon.

Lees meer
€13.200,- opgehaald voor Pink Ribbon tijdens virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen

Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen op zaterdag 28 en zondag 29 november in het teken van Pink Ribbon

6-11-2020

Vrouwen kunnen op zaterdag 28 en zondag 29 november toch de GasTerra Ladiesrun Groningen beleven. Dit jaar niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis, met een innovatieve app. De virtuele editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen staat in het teken van het goede doel: Pink Ribbon, dat onderzoek naar borstkanker financiert.

Lees meer
Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen op zaterdag 28 en zondag 29 november in het teken van Pink Ribbon

Doe online mee aan de GasTerra Ladiesrun Groningen. Blijf lopen, Keep Moving!

5-6-2020

De GasTerra Ladiesrun Groningen kan noodgedwongen geen doorgang vinden op zondag 14 juni 2020. Ondanks dat het evenement helaas niet door kan gaan, willen wij jou stimuleren om in of vanuit huis te blijven bewegen, door mee te doen met de virtuele GasTerra Ladiesrun Groningen. Via Keep Moving, een gratis platform waar je virtueel kan deelnemen aan uitgestelde/verplaatste evenementen, kan iedereen meedoen aan de speciale Ladiesrun Groningen Challenge. Challenge voltooid? Dan ontvang je een virtuele Ladiesrun medaille en kan je deze symbolisch schenken aan de zorgverleners naar keuze, de helden van dit moment.

Lees meer
Doe online mee aan de GasTerra Ladiesrun Groningen. Blijf lopen, Keep Moving!

GasTerra Ladiesrun Groningen: COVID-19 update

14-5-2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de GasTerra Ladiesrun Groningen op 14 juni. We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor veel onzekerheid. We begrijpen maar al te goed dat dit vragen oproept. Houd onze updatepagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en bekijk hier de veelgestelde vragen. 
 

Lees meer
GasTerra Ladiesrun Groningen: COVID-19 update

GasTerra Ladiesrun Groningen gaat niet door op zondag 14 juni 2020

7-4-2020

Golazo Sports heeft zojuist – 7 april – besloten dat alle evenementen tot en met half juli geen doorgang vinden op de geplande datum. Per evenement zal worden bekeken of het verplaatst kan worden naar een datum later dit jaar. Eerder al maakte de organisatie bekend de sportevenementen die gepland stonden tot 1 juni niet door te laten gaan. De GasTerra Ladiesrun Groningen vindt geen doorgang op zondag 14 juni 2020. 

Lees meer
GasTerra Ladiesrun Groningen gaat niet door op zondag 14 juni 2020 (1)

GasTerra Ladiesrun Groningen lanceert vraag en aanbod platform

7-4-2020

De GasTerra Ladiesrun Groningen heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de uitgestelde 13e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. 

Mensen die nog een startnummer zoeken kunnen op deze pagina terecht om aan een startbewijs te komen. Zij kunnen reageren op de advertentie en komen zo in contact met deelnemers die een startnummer aanbieden. Voor de overdracht van de startnummers in Mylaps worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Lees meer
GasTerra Ladiesrun Groningen lanceert vraag en aanbod platform

13e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen geopend!

14-2-2020
Kom in actie voor Pink Ribbon en loop mee

Vanaf vandaag (Valentijnsdag) kunnen sportieve dames zich weer inschrijven voor de GasTerra Ladiesrun Groningen. Op zondag 14 juni kleurt de binnenstad van Groningen weer roze tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen deze dag de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km.

Lees meer
13e editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen geopend!