Nieuws

Dagje Wellness cadeau

Als deelneemster van de Ladiesrun Groningen ontvang je na afloop een cadeauvoucher voor een heerlijk dagje wellness bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland! Want na inspanning is het tijd voor ontspanning.

Bekijk alvast de wellnessresort op www.dagjewellness.nl.

Dagje Wellness cadeau

Engelina (11): “Ik wil mensen motiveren om het leven weer op te pakken en niet meer bezig te zijn met ziek zijn”

Drie jaar geleden werd Bianca, moeder van de 11-jarige Engelina ziek. Bianca: “BRCA1, helaas. Ik heb alle behandelingen ondergaan en ook nog 3 operaties. We hebben het leven weer opgepakt. Het was een heftige tijd voor iedereen. Mijn dochter heeft zich al die tijd zeer stoer gehouden. Ze vindt het fijn om iets te kunnen doen voor Pink Ribbon.”

Engelina: “Ik ga 5 kilometer lopen in Groningen op 10 juni tijdens de Ladiesrun. Ik train samen met mijn ouders 1 keer per week en ga sinds kort met mijn moeder naar de sportschool. Ik loop omdat ik heb meegemaakt hoe het is en wil daarom helpen dat er meer onderzoek naar kanker komt en mensen weer kan motiveren het leven weer op te pakken en niet meer bezig te zijn met ziek zijn.

Ik kom aan mijn geld doordat ik een wervingssite heb en gesteund word door familie en vrienden. Via de facebook van mijn moeder delen wij vaak mijn pagina. Ook op school komt een poster te hangen. Ik hoop dat ik ondanks mijn leeftijd een voorbeeld kan zijn voor anderen.”

Lees meer

Kraanwater Groningen

Kraanwater! Om je dorst mee te lessen of als verkoeling voor je lijf. Ook dit jaar zorgt Waterbedrijf Groningen dat dit heerlijke Groningse watertje weer volop aanwezig is bij de Ladies Run 2018. Waterbedrijf Groningen 24/7 water. Natuurlijk dichtbij. 

Lees meer
Kraanwater Groningen

Inschrijving geopend

Vanaf 14 februari (Valentijnsdag) kunnen sportieve dames zich weer inschrijven voor de elfde editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen die op zondag 10 juni plaatsvindt. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement voor vrouwen kunnen deelneemsters in actie komen tegen borstkanker door mee te doen aan de 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km loop.

Lees meer

Valentijnsdag: opening inschrijving

Kun jij ook niet wachten totdat jij je weer kunt inschrijven? Nog even geduld, want de inschrijving opent traditioneel op Valentijnsdag (14 februari) om 10.00 uur. Ook tijdens de 11e editie van het leukste ladiesevent van het Noorden wordt er weer gelopen voor Pink Ribbon. Schrijf alvast 14 februari in je agenda, zodat jij je als één van de eersten kunt inschrijven. Schrijf je je op Valentijnsdag in, dan maak je ook nog eens kans op een van de drie cadeaubonnen t.w.v. € 50,- van Runnersworld Groningen! Is dat geen leuk Valentijnscadeau?

Valentijnsdag: opening inschrijving

Speciaal running shirt Ladiesrun Groningen Groningen

Voor de 11e editie is een speciaal running shirt ontworpen. Loop jij zondag 10 juni in het officiële running shirt? Je kunt hem direct bij je inschrijving bestellen. Wel zo makkelijk. Nabestellen kan ook door in te loggen met jouw account via het inschrijfformulier.


Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

GasTerra Ladiesrun Groningen heeft er voor het elfde jaar voor gekozen Stichting Pink Ribbon te steunen. Afgelopen editie werd een bedrag van €17.962,- opgehaald om onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren. Voor dit jaar is het streven om nog meer geld bijeen te brengen, want hoewel de overlevingskansen steeds beter zijn, sterven er in ons land dagelijks toch nog ongeveer 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Meer geld voor onderzoek, is dus hard nodig.

Help jij mee meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken? Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen van € 4,-, € 8,-, € 12,- of € 15,-. Wil je meer doen? Wandel, fiets, bak koekjes, doneer je verjaardag of organiseer zelf iets anders.

Lees meer
Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

Nieuwe website online

Goed nieuws: onze nieuwe website is nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Komende week wordt de website verder uitgebreid.


De volgende editie is zonadg 10 juni

Eindelijk! De datum is bekend. Noteer alvast in je agenda, zondag 10 juni 2018, 11e GasTerra Ladiesrun Groningen. Binnenkort volgt meer info over de opening inschrijving. Volg onze Facebook en Instagram pagina voor het laatste nieuws. Om alvast in de mood te komen, bekijk hier voor de aftermovie van 2017.

De volgende editie