Inschrijven


2,5 KM

Ben jij net (weer) begonnen met hardlopen en is de 2,5 km jouw eerste doel of wil je samen met je dochter meelopen? Dan is dit je kans! Ga deze leuke uitdaging aan en draag tegelijk jouw steentje bij in de strijd tegen borstkanker.

Lees meer

5 KM

De 5 km is de populairste afstand van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Dit onderdeel gaat als eerste van start en is een mooie afstand voor de beginnende loopster als voor loopsters die van snelle, korte afstanden houden.

Lees meer

7,5 KM

Loop jij al makkelijk 5 km, maar is de 10 km (nog) net te ver? Dan is de 7,5 km wellicht iets voor jou. Je start en finisht in hartje Groningen en loopt ook door het groene Noorderplantsoen.

Lees meer

10 KM

Heb je al aan je conditie gewerkt en wil je uitbreiden naar een langere afstand? Dan is de 10 km wellicht een mooi nieuw doel! Ga de uitdaging aan en ren mee met de GasTerra Ladiesrun Groningen. Je loopt ook nog eens voor borstkankeronderzoek.

Lees meer

Business Run

Samen lopen met collega's en/of relaties? Dat kan! Niet alleen zetten jullie je in voor Pink Ribbon, ook zorgt deelname aan een sportevenement als de GasTerra Ladiesrun Groningen voor een goede onderlinge sfeer en voor gezonde en actieve werkneemsters die bruisen van de energie. Je kunt je al inschrijven vanaf 2 personen.

Lees meer