COVID-19: Update

COVID-19: Update

3 juli 2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de GasTerra Ladiesrun Groningen op zondag 14 juni 2020. We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden. 
 
We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Is er al een nieuwe datum bekend? Wat als het verbod op evenementen verlengd wordt? Gaat het evenement nog wel door dit jaar? Is het veilig om mee te doen? Nederland is zich aan het aanpassen naar een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de GasTerra Ladiesrun Groningen op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan op een datum later dit jaar.   Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kan ik mij nog inschrijven voor de GasTerra Ladiesrun Groningen?

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen we helaas nog geen duidelijkheid geven omtrent de (her)opening inschrijving. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving als de GasTerra Ladiesrun Groningen alsnog niet doorgaat?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 blijven in dat geval de startbewijzen van alle ingeschreven en betalende deelnemers, afwijkend van onze algemene voorwaarden, geldig voor de volgende editie. 

Wat als ik niet kan op de nieuwe datum?

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs, afwijkend van onze algemene voorwaarden, zonder extra kosten via ons vraag en aanbod-platform over te dragen aan iemand anders. Mocht je jouw startbewijs op korte termijn niet kunnen overdragen via het platform, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden. Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact met ons op o.v.v. jouw bevestigingsnummer. 

Wat gebeurt er met het bestelde T-shirt van het evenement?

Als het evenement doorgaat, ontvang je dit T-shirt uiteraard.

Als het evenement alsnog niet kan doorgaan, wordt je bestelling van het T-shirt, net zoals het startbewijs doorgezet naar de volgende editie.


GasTerra Ladiesrun Groningen: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de GasTerra Ladiesrun Groningen en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer