Deelnemen


2,5 KM

Start: 14.30 uur

Ben jij net (weer) begonnen met hardlopen en is de 2,5 km jouw eerste doel? Dan is dit je kans! Ga deze leuke uitdaging aan en draag tegelijk jouw steentje bij in de strijd tegen borstkanker.

Lees meer

5 KM

Start: 13.30 uur

De 5 km was afgelopen jaar de populairste afstand van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Dit onderdeel gaat als eerste van start en is een mooie afstand voor zowel de beginnende loopster als voor loopsters die van snelle, korte afstanden houden.

Lees meer

7,5 KM

Start: 15.00 uur

Is de 10 km (nog) een brug te ver? Dan is de 7,5 km wellicht iets voor jou. Deze afstand loopt door hartje Groningen en gaat door het groene Noorderplantsoen. Na 7,5 km finish je op de bruisende Vismarkt.

Lees meer

10 KM

Start: 15.00 uur

Heb je al aan je conditie gewerkt en wil je uitbreiden naar een langere afstand? Dan is de 10 km wellicht een mooi, nieuw doel! Ga de uitdaging aan en ren mee en maak meer borstkankeronderzoek mogelijk!

Lees meer

Business Run

Start: 13.30 uur

Samen lopen met collega's? Natuurlijk kan dat! Niet alleen zetten jullie je in voor Pink Ribbon, ook zorgt deelname aan een sportevenement als de Ladiesrun Groningen voor een goede onderlinge sfeer en voor gezonde en actieve werkneemsters die bruisen van de energie. Nieuw dit jaar is dat je je al kunt inschrijven vanaf 2 personen.

Lees meer