Kom je ook helpen tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen?

Op zondag 11 juni 2017 vindt de jubileum editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen plaats. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers wordt de tiende editie een groot succes en een waanzinnig leuk feest!

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Gronings hardloopevenement waarbij gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelneemsters naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelneemsters na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelneemsters van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water en AA Drink uit aan alle deelneemsters.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelneemsters. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de GasTerra Ladiesrun Groningen, maar welke functie past nu het beste bij je? Bij vrijwilligerstaken vind je alle informatie hierover.

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de GasTerra Ladiesrun Groningen te werken?

  • Een fantastische en gezellige dag samen met vele vrijwilligers
  • Eten en drinken tijdens de dag zelf 
  • Een uitnodiging voor het vrijwilligersfeest
  • Een uniek crew T-shirt van de GasTerra Ladiesrun Groningen
  • En natuurlijk….. alleen maar lachende gezichten om je heen

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij ook een belangrijke bijdrage leveren aan de GasTerra Ladiesrun Groningen? Neem dan contact op via info@ladiesrungroningen.nl. Zet in ieder geval in je naam, woonadres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, t-shirtmaat en eventuele bijzonderheden in de e-mail.

Ladiesrun 423 Van 433

GasTerra AA Drink Vision Direct Groniger Gezinsbode OOG Pink Ribbon Runner's World Magazine Zalsman