Business Run

De Business Run is een onderdeel speciaal voor vrouwen uit het bedrijfsleven. De Business Run geeft uitdaging, een mix van sportbeleving en netwerken op een gezellige manier! Loop gezellig samen met je vrouwelijke collega's en/of zakenpartners.

Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf ladies. Bedrijven kunnen mee doen aan de 5 km. Het gemiddelde van de drie beste tijden telt mee voor de klassering. Staan jullie in de top 3? Dat betekent dat jullie een prijs hebben gewonnen! 

Teams 

Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf leden die gezamenlijk de gehele afstand afleggen waarvoor is ingeschreven. De snelste drie finishtijden van de leden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team. 

  • 3 tot 5 startnummers incl. tijdsregistratie
  • Teamfoto voor zowel het bedrijf, als voor de teamleden. Deze wordt in de Relatie tent gemaakt. De teamfoto wordt zowel digitaal als per post verzonden.
  • Ladiesrun medaille bij de finish
  • AA-drink op parcours
  • Toegang voor alle teamleden tot de VIP-locatie voor een after-borrel met een hapje en een drankje
  • Plaatsing van een reclamedoek langs het parcours
  • Alle Business Run deelneemsters krijgen een haarbandje en Gezinsbode zweetbandje bij het afhalen van het startpakket en na de finish een Ladiesrun toilettasje

Tarieven 

Tarief per team  € 200,- excl. BTW
   

Betaling en bevestiging 

Na aanmelding ontvangt de contactpersoon een factuur; deze factuur dient binnen veertien dagen na ontvangst te worden betaald. Storneren van de factuur en restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk. Wil je een speciaal ordernummer of factuurnummer op de factuur vermeld hebben, geef dit dan aan bij je inschrijving in het vakje "ordernummer". 

Algemene voorwaarden

Wedstrijdreglement

Business Run

 

GasTerra AA Drink Vision Direct Groniger Gezinsbode OOG Pink Ribbon Runner's World Magazine Zalsman